wim van hulten 4

Onderhoud bij Verenigingen NU uitvoeren!

Wim van Hulten: ‘Onderhoud accommodaties nu eindelijk eens gaan uitvoeren!!’ wim van hulten 4

Gemeentebelangen Rozenburg heeft al sinds het aantreden van de nieuwe coalitie aandacht gevraagd voor het aanpassen van de sportaccommodaties. Er is extra geld beschikbaar gesteld om uit te geven in 2010 en de verenigingen hebben ook nog recht op hun normale onderhoudsbudget.

Noodkreet FC Blankenburg
Helaas schijnt het dagelijks bestuur van de deelgemeente niet doordrongen te zijn van de nood bij de verenigingen. Voetbalvereniging  FC Blankenburg maakte gebruik van het spreekrecht in de commissie Sociale Zaken en welzijn van 22 november 2010 met een noodkreet aan de politiek. Er is geld beschikbaar maar met de beschikbaarstelling ervan wordt geen haast gemaakt en zij hoorden maar niets van het dagelijks bestuur. Uiteindelijk hebben zij begin november zelf contact gezocht. De deelraadsvoorzitter en portefeuillehouder Mol brachten een bezoek maar kwamen met het al bekende verhaal “we werken er aan” en “natuurlijk doen we ons best”.
FC Blankenburg stuurde daarop een brief aan de deelraadsleden en besloot om in te spreken in de commissie vergadering. Het resultaat was dat na de inspraak de commissie niet onder een reactie uit kon komen en de portefeuillehouder toezegde om aan de slag te gaan.

Wim van Hulten heeft namens GBR schande gesproken over het feit dat het geld wat in 2009 al beschikbaar was gesteld nu nog steeds niet voor de verenigingen beschikbaar was gesteld. De overige commissieleden  vinden ook dat er nu eindelijk iets met dat geld moet gaan gebeuren en met een beetje geluk wordt er nu aandacht aan besteed en kunnen de verenigingen aan de slag.

Portefeuillehouder Mol gaf nogmaals aan “we maken geen onderscheid tussen grote en kleine verenigingen”, dus daar mag de traagheid niet aan liggen. GBR houdt druk op de ketel en zal aandacht blijven vragen voor aanpassing van de accommodaties van  ALLE verenigingen.
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.