Decibel meet zelf lawaai Calandbrug

Eindelijk is het continue meetsysteem operationeel!!

Decibel kan zelf metingen verrichten naar de overlast van de treinen op de Calandbrug.
(zie ook de opmerking van Decibel onder dit artikel)

Nu zal onomstotelijk blijken wat de effecten voor Rozenburg zijn van het treinverkeer dat over de Calandbrug rijdt. Het geluidsniveau, de snelheid van de treinen, de hoeveelheid wagens en de rijrichting wordt gesignaleerd maar ook de invloed van het weer en zomer/wintersituatie wordt vastgelegd en de uitkomsten kunnen vergeleken worden. Klik hier voor het artikel uit het AD van Theo Teitsma


Loek Jansen van de werkgroep ( en niet actiegroep) Decibel reageert (mede namens Joop Mookhoek) op het artikel:

‘De inhoud is niet geheel afkomstig van Decibel. Joop Mookhoek werd gebeld door het AD met wat vragen. Het gesprek heeft ongeveer 1,5 minuut geduurd en er zijn geen concrete zaken naar voren gebracht. De inhoud van dit artikel is de verwoording van de auteur. We zijn momenteel aan het testen, maar de meetset is nog niet geheel operationeel. Waarvan akte, het zou mensen op het verkeerde been kunnen zetten’.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.