Overlast en werk aan Calandbrug

Op de website van de deelgemeente hebben wij de volgende informatie gevonden :

20 september 2010 | Deelgemeente Rozenburg | nieuwsbericht

Rijkswaterstaat is 13 september gestart met de renovatie van het stalen rijdek van de Calandbrug. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn nodig om de kwaliteit van het rijdek in stand te houden. In het staal is vermoeiing opgetreden als gevolg van een sterkere groei van het autoverkeer en zwaardere belasting door vrachtverkeer dan destijds tijdens de bouw kon worden voorzien. Tot 1 november wordt er dag en nacht gewerkt aan de Calandbrug. Door onder andere las- en slijpwerkzaamheden aan het staal kan geluidshinder ontstaan.
Geluid tijdens de werkzaamheden
Rijkswaterstaat probeert de hinder voor omwonenden te beperken door de werkzaamheden die geluidshinder veroorzaken zoveel mogelijk overdag en aan het begin van de avond te laten uitvoeren. Ook worden de avonden in het weekend én de zondag zoveel mogelijk ontzien. Desondanks kunnen omwonenden de gehele week door in de avond en nacht geluidshinder waarnemen.

lees meer: 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.