GBR bij info-avond Raadhuisplein

15-09-2010: Informatieavond belanghebbenden Raadhuisplein.

Marjon McElligott en Johan de Groot woonden namens GBR de informatiebijeenkomst voor de belanghebbenden van het Raadhuisplein bij. De opkomst voor de avond was enigszins teleurstellend, wel waren diverse groeperingen vertegenwoordigd te weten bewoners/huurders/eigenaren van woningen, winkeliers, vastgoedeigenaars etc.

Ruud Zeegers verzorgde de inleiding en stak het vorige college een pluim op de hoed voor een goed plan. Het dagelijks bestuur wil dit van harte verder uitvoeren en daarbij de snelheid erin houden.Ton Massaro, projectleider Raadhuisplein, presenteerde namens de deelgemeente Rozenburg de huidige stand van zaken en de te nemen vervolgstappen. Vervolgens presenteerde Jacco van Leeuwen (Stedenbouwkundig bureau Wissing) de plantoelichting. lees meer

rhplein

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.