Bezoek van Nieuw-Hoogvliet aan GBR

Nieuw-Hoogvliet is op bezoek geweest bij GBR in Rozenburg. De contacten die GBR met de deelraadsleden van Nieuw-Hoogvliet heeft, dateren uit de tijd dat zij nog deel uitmaakten van de IBP-fractie. Nieuw-Hoogvliet heeft daarna het contact met GBR in stand gehouden. Na een aantal malen in Hoogvliet te zijn uitgenodigd was het nu de beurt aan de GBR-ers om de contacten aan te halen.
Donnie Mees, Jan Koopmans (fractievoorzitter), Edwin Smid (deelraadvoorzitter) en Jan Scholte kwamen voor een tegenbezoek naar Rozenburg. Kennismaking met de deelgemeente en kennisuitwisseling tussen de politici waren de centrale thema’s. Na een gezamenlijke maaltijd op het stadskantoor werd een rondrit door Rozenburg gehouden waarbij heel veel Rozenburgse zaken de revue passeerden. De avond werd afgesloten met een drankje in een van onze Rozenburgse horecagelegenheden. Het was een prima bijeenkomst die voor herhaling vatbaar is en we hebben weer het een en ander opgestoken van elkaars ervaringen in de politiek.

nh-ers bij gbr

Meer informatie over Nieuw Hoogvliet? Klik hier of kijk bij “links”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.