Zorgwoningen aan de Elzenlaan

24 juni: Seniorenverzorgingsunits aan de Elzenlaan?
Tijdens de deelraadvergadering van donderdag 24 juni werd duidelijk dat er heel snel een beslissing genomen moet worden over de bouw van zorgwoningen voor senioren in Rozenburg (psycho-geriatrische zorgwoningen). Aanvankelijk zouden deze woningen gesitueerd worden aan de Juliana van Stolberglaan, naast het kantoor van Ressort Wonen. De deelraad heeft voor de bespreking van de plannen een extra vergadering ingelast op donderdag 1 juli a.s. Gemeentebelangen Rozenburg heeft het dagelijks bestuur van de deelgemeente dringend verzocht omwonenden en belanghebbenden te informeren.

1 juli: Zorgwoningen voor senioren komen aan de Elzenlaan
De deelraad heeft donderdag 1 juli besloten dat senioren die specifieke zorg nodig hebben, nieuwe huisvesting krijgen aan de Elzenlaan. De scholen die er nu nog staan zullen wijken voor nieuwbouw. Kritiek was er op de dagelijks bestuurders van de deelgemeente. Zij hebben slecht gecommuniceerd met de verenigingen die nu op de locatie gehuisvest zijn en wéér naar een nieuw onderkomen moeten verhuizen.

GBR is blij met de ontwikkeling maar heeft ook een aantal kritische kanttekeningen gemaakt.

lees meer over de woningen en de communicatie met de verenigingen…. 

in het AD van 3 juli verscheen het volgende artikel


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.