Handhaven goed beoordelen

Handhaving, nogmaals goed beoordelen!

Het beleid “handhaving schuttingen en overige vormen van erfafscheidingen” wordt aangepast. Marjon McElligott van GBR zei in de commissievergadering voorstander te zijn van het opnieuw bekijken van de uitvoering van het handhavingsysteem.

lees hier het betoog van Marjon uit de commissie…..

GBR heeft in 2009 al een motie ingediend om de handhaving aan te passen en de raad heeft daarna ook aangedrongen op aanpassing waar dat mogelijk is. GBR is blij dat er aan versoepeling gewerkt wordt maar de manier waarop dat nu gepland is roept wel vragen op. De mogelijke verschillen in aanpak met de nu voorgestelde wijziging zouden  weleens voor nog veel meer ergernis kunnen zorgen,  

Voor de bedenkingen van GBR  bij de geplande aanpak lees verder…..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.