15-4 afscheid Lenneke en college

Alle Rozenburgers zijn welkom om afscheid te nemen van Lenneke van der Meer die als wethouder voor GBR 4 jaar lang de belangen van de Rozenburgers heeft behartigd en verdedigd in Rozenburg en Rotterdam. Mede dankzij haar inzet ligt er een basisakkoord waarop de deelgemeente Rozenburg kan voortborduren in de toekomst en waar haar opvolgers dankbaar gebruik van zullen maken.

Zie hieronder het bericht van de website van de deelgemeente.

afbeelding

Op 15 april neemt het voormalig college van de gemeente Rozenburg afscheid. Iedereen is van harte welkom van 16.00 tot 18.00 uur in Muziektheater de Ontmoeting. Er is tijdens het afscheid gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van het voormalig bestuur bestaande uit Jaap Wolf (burgemeester), Lenneke van der Meer (wethouder) en Kees Suijker (wethouder) onder het genot van een hapje en een drankje. Zij zien naar u uit en stellen het zeer op prijs als u komt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.