de sutter niet veilig

GBR reactie op nieuwe coalitie

Tijdens de deelraadvergadering heeft GBR een reactie gegeven op de voorstellen voor het nieuwe dagelijks  bestuur van de deelgemeente. Vooral de toebedeling van de
portefeuille Veiligheid aan Mw. De Sutter stemt ons zorgelijk.de sutter niet veilig
In 2005 bleek namelijk dat deze bestuurder een dikke onvoldoende kreeg voor het veiligheidsbeleid in de gemeente Rozenburg. Na haar vertrek en de aanstelling van waarnemend burgemeester Jaap Wolf moest alles op alles gezet worden om deze achterstand in te halen. Het gevolg is dat met een enorme inspanning de veiligheid in Rozenburg NU wel op orde is en zelfs meer dan dat, we lopen vooraan in ‘gemeenteland’ . Het is ons een raadsel waarom de VVD en de PvdA deze portefeuilleverdeling hebben goedgekeurd, ook zij waren in 2005 en 2006 getuige van de tekortkomingen van de oud-burgemeester en hebben de conclusies daarover mede goedgekeurd samen met de andere partijen in de toenmalige gemeenteraad. Dit resulteerde in het vertrek van Mw. de Sutter in november 2006.

Lees het volledige betoog van GBR in de deelraadsvergadering van 8 april 2010
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.