Leren van de Betuweroute (?)

De minister van Verkeer en Waterstaat heeft een tussenbericht gepubliceerd met ‘leermomenten’over de Betuweroute. Rozenburg wordt hierin genoemd als een nog ‘lopend project’ in verband met de niet afgeronde gevelisolatieproblematiek.
In Rozenburg weten we er alles van en het wachten  is op de uitspraak van de Raad van State op het lopende beroep door Joop Mookhoek ( namens ca. 40 bewoners), de Gemeente Rozenburg en Ressort Wonen. Intussen is de eerste termijn van 6 weken al voorbij,  de tweede termijn van 6 weken is stilzwijgend ingegaan……………

klik hier voor “Leren van de Betuweroute” 
(zien de letters in het document er vreemd uit? maak dan het document iets kleiner en verlaag het percentage bovenin het document) 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.