Extra deelraad 8 april: nieuw college

Op 8 april wordt, in een ingelaste deelraadsvergadering, het nieuwe college van de deelgemeente Rozenburg benoemd.
Eerst zal het reglement van orde moeten worden vastgesteld voor de vergaderingen van de deelraad. Daarna worden op voordracht van de coalitiepartijen IPR-PvdA-VVD het dagelijks bestuur (de portefeuillehouders en de voorzitter) en de nieuwe deelraadsleden (ter vervanging van de portefeuillehouders en de voorzitter)  aangesteld. Ook kunnen alle partijen hun burgerraadsleden (voorheen heetten zij duo-raadsleden) aanstellen. De vergadering start om 20.00 uur en er kan gebruik gemaakt worden van het spreekrecht.
Zie de bijlage voor de agenda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.