debat in ‘de buurt’

Donderdagavond 25 februari werd in Cafe De Buurt een debat gehouden tussen vertegenwoordigers van Rotterdamse partijen en daarna tussen de lokale Rozenburgse kopstukken. De VVD organiseerde dit politiek cafe en het was een prima avond. Wel weer veel politiekelingen in de zaal en een geringe opkomst van inwoners maar de pers was volop aanwezig dus er zal wel weer het een en ander te lezen zijn dit weekend. Bijna alle fracties uit Rotterdam waren vertegenwoordigd, t.w.: ChristenUnie,Leefbaar Rotterdam,SP,VVD,GroenLinks,CDA en D66. De Rozenburgse fracties waren GBR, CDA, IPR en VVD.

Van de PvdA (Rotterdam of Rozenburg) was geen vertegenwoordiger aanwezig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.