Zitting (22-2) Caland bij Raad van State

Op 22 februari 2010 werd om 10.00 uur de zitting gehouden over het beroep dat is ingediend op het verlenen van de Hogere Waarde door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland aan Prorail. Vijf partijen hadden zich aangemeld en gaven via een zgn. pleitnota hun reactie op het tot nu toe gepresenteerde deskundigenonderzoek .

Zie hieronder voor:
               foto’s uit ‘zittingkamer 6’ van de Raad van State
               de pleitnota van Joop Mookhoek en anderen
               bericht uit het AD van 24-2 over de zitting
               
Na de inspraak van de advocaten van de Gemeente Rozenburg en van Ressort Wonen kwamen achtereenvolgens ook Joop Mookhoek en de vertegenwoordigers van Prorail en de Provincie Zuid-Holland aan het woord. Hierna werd door de drie vertegenwoordigers van de Raad van State (waaronder staatsraad Mw. Winnie Sorgdrager, voormalig minister van Justitie) een aantal zeer kritische vragen gericht aan de vertegenwoordigers van de Provincie en aan Prorail. Na deze vragenrond kon elke inspreker een eindbetoog houden. Om ca. 12.30 uur werd de zitting gesloten met de mededeling dat na 6 weken (of maximaal 12 weken) uitspraak volgt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.