lijsttrekkersdebat Penta

Op donderdag 18 februari werd in het Penta-college gedebatteerd door de lijsttrekkers van de politieke partijen die de Rozenburgers willen gaan vertegenwoordigen in de deelgemeente. Suzanne Mulder van RTV-Rijnmond leidde het debat. Zij stelde pittige vragen en ook aan  de aanwezige Rozenburgers werd de gelegenheid gegeven om de lijsttrekkers aan de tand te voelen. De zaal werd gevuld door politici, oud-politici en een klein aantal geinteresseerde burgers. De aanwezige lijsttrekkers waren Arie Mol (PvdA), Ria de Sutter (IPR), Jeffrey Kruis (VVD), Frank Schellenboom(CDA) en Pamela Blok (GBR). Na afloop werd nagepraat op de politieke markt, alle partijen kregen de beschikking over een marktkraam om hun standpunten en promotiemateriaal onder de aandacht te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.