GBR-kraam bij de Plusmarkt op 20 febr

De GBR-kraam stond dit weekend bij de Plusmarkt, het was gezellig druk en de gele bodywarmers van de GBR-kadidaten zorgden voor een kleurrijk geheel. Veel bezoekers spraken hun waardering uit voor de zaken die GBR heeft weten te bereiken de afgelopen 4 jaren en spoorden de GBR-ers aan om toch vooral door te gaan voor Rozenburg.

De val van het kabinet Balkenende-4 was ook een hot-item in de gesprekken. Vooral het moment, zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen en in deze tijd van economische moeilijkheden, werd als hoogst ongelukkig ervaren. Het vertrouwen in de politiek heeft weer een gevoelige knak opgelopen.

Ca. 60 bezoekers vulden het formulier raad-de-raad in met de hoop om de taart te winnen bij een goede voorspelling. Ook werden weer verschillende formulieren voor het jongerenonderzoek ingevuld. Erik Nieuwenhuizen, onze kandidaat nummer 5, organiseert dit onderzoek onder de Rozenburgse jeugd van 9 tot ca. 20 jaar.

Volgende week zaterdag 27 februari staan we op het Raadhuisplein met de gele kraam, we zien u graag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.