Tussenbericht Caland februari 2010

15 februari 2010 : Tussenbericht geluidsoverlast Calandbrug

Aan alle medeondertekenaars van het beroep vaststelling hogere grenswaarden railverkeerslawaai (Calandbrug) door Gedeputeerde Staten van Zuid Holland aan ProRail.

Sinds het indienen van het beroep heb ik een verweerschrift ontvangen van Gedeputeerde Staten. Daarna is er een deskundige aangesteld door de Raad van State waar ik een deskundigenverslag van heb ontvangen. Op 22 februari 2010 om 10:00 uur zal op de Lange Voorhout 3 in Den Haag het geding worden behandeld. Er is in reactie op het deskundigenverslag een pleitnota opgesteld die ik daar zal verwoorden namens alle mede-ondertekenaars van het beroepschrift. Maximaal 12 weken (2×6 weken) na de zitting hoop ik u meer te kunnen mededelen.

Joop Mookhoek – Heereplaats 23 – Rozenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.