Lachen

GBR kraam bij Lidl op 13 febr

De GBR-kraam stond dit weekend bij de Lidl-supermarkt in Oost, het was ondanks de kou erg gezellig en de gele bodywarmers van de GBR-kadidaten zorgden voor een kleurrijk plein. Lachen Lachen 
Diverse bezoekers vulden het formulier raad-de-raad in met de hoop om de taart te winnen bij een goede voorspelling.  Ook werden verschillende formulieren voor het jongerenonderzoek ingevuld, Erik Nieuwenhuizen organiseert dit onderzoek onder de Rozenburgse jeugd van 9 tot ca. 20 jaar.
De carnavalsoptocht kwam langs op weg naar de sleuteluitreiking op het Raadhuisplein. De deelnemers waren blij met de gele armbandjes ‘ik hou van rozenburg’ die door de GBR-ers werden uitgedeeld. Dit weekend is Rozenburg weer “Smokenburg” tijdens het jaarlijkse carnaval. Loco-burgemeester Lenneke van der Meer overhandigde de sleutel van ons dorp aan prins Nars van de Smooksnuivers met de opdracht om zorgvuldig voor ons, nu nog zelfstandige, dorp te zorgen. Zij verzekerde het talrijke aanwezige publiek ervan dat Jaap Wolf, onze burgemeester die van een vakantie op de lange latten geniet, op dinsdag 16 februari de sleutel weer ophaalt om hem een veilig plekje te geven tot het carnaval van 2011.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.