Stand van zaken beroep Caland.

Stand van zaken beroep Hogere Waarde Caland november 2009

Diverse mensen waren geschrokken over het verweer van de Provincie Zuid –Holland, die zagen het als een uitspraak. Niets is minder waar, de provincie mag zich verweren tegen het beroep dat is aangespannen.

Deze week heeft de deskundige contact met ondergetekende opgenomen of er nog vragen zijn of toelichtingen nodig was. Ons beroepschrift was voor de deskundige geheel helder.

In procedures met betrekking tot de ruimtelijke ordening en milieu kan de Raad van State de Stichting Advisering Bestuursrechtspraak (StAB) inschakelen voor het instellen van een (technisch)onderzoek. De StAB is een onafhankelijk bureau dat zelfstandig en onpartijdig adviezen uitbrengt aan de bestuursrechter. In deze rapporten (in de wet deskundigenberichten genoemd) kan de StAB informatie verschaffen die de Raad van State nodig heeft om een goed oordeel te vormen over de kwestie.

Wij wachten weer rustig af, mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Joop Mookhoek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.