Info nadeelschade Caland

Stand van zaken nadeelschadecommissie Betuweroute november 2009

Diverse mensen zijn al benaderd door de nadeelschadecommissie Betuweroute. Deze commissie is een officiële instantie die door het ministerie van VROM is ingesteld en waar Prorail de uitvoering van regelt. 

De nadeelschadecommissie beoordeelt of eigenaren van onroerend goed waardevermindering van hun eigendom ondervinden door de aanleg en overlast van de Betuweroute. Zij taxeren de woningen en stellen vast welk bedrag aan schadevergoeding wordt uitgekeerd.

Alleen diegenen die zich hebben aangemeld voor de nadeelschaderegeling kunnen in aanmerking komen voor de schadevergoeding. Een aantal benadeelden ontving al een voorstel voor compensatie maar de schadecommissie heeft de werkzaamheden nog niet afgerond.

Dit is geen gezamenlijke actie van bewoners maar volstrekt individueel. Wie zich heeft aangemeld en een aanbod van de nadeelschadecommissie ontvangt moet zelf beslissen of het geboden bedrag geaccepteerd wordt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.