PIJNLIJK VOETJE, DAT IS NIET HANDIG

Nog steeds niet helemaal de oude waar het gaat om het scheurtje in mijn enkelband. Vooral autorijden is lastig, dus kan ik niet te ver weg,  wat vooral invloed heeft op mijn agenda.  Op dinsdag sprak ik na de wekelijkse vergadering van het college over de voortgang van het project Raadhuisplein. Er wordt gerekend op de ideeën die er zijn en gekeken naar de mogelijkheden om het financieel haalbaar te maken, het eerste raadsbesluit hierover wordt eind dit jaar verwacht. ’s Avonds had ik nog een afspraak met hondenschool WAF over nieuwe pachtprijs, verhuizing en watervoorziening op de Landtong. Erg ingewikkeld omdat er zoveel partijen bezig zijn met de Landtong.
Woensdag was het een beetje kerst in het gemeentehuis. De raadzaal werd in kerstsfeer omgetoverd om ’s avonds hier de ondernemers te kunnen ontvangen die eventueel een bijdrage zouden kunnen leveren aan de realisatie van de ijsbaan. Onder het motto “Rozenburg on(w)ijs” komt in december gedurende drie weken een ijsbaan op het gemeenteplein. Echt ijs met goede horeca en een leuk programma voor het hele gezin, schaatsclinics voor de jeugd, kortom heerlijk winterfeest, in de volgende weken vast meer hierover!

Verder deze week reikte ik nog de eerste diploma’s uit op de kindertuinen voor de mooiste tuin en de grootste zonnebloem. Wat een geweldig succes dit eerste seizoen op de nieuwe tuinen en ook weer door de inzet van veel vrijwilligers! Verder was er overleg met de ruitervereniging over de Landtong.
Ook was er een inloopavond voor burgers over de structuurvisie. Helaas was er weinig animo voor. Dit was de tweede avond waar burgers konden meedenken en praten over de structuurvisie. In december wordt deze visie in de raad vastgesteld.
Op vrijdag overlegde ik over de gemeentekrant. Onderwerpen. teksten en ideeën worden dan besproken, zodat er na een paar weken weer een nieuw exemplaar ligt!

Komende week 19 t/m 25 oktober geniet ik van een weekje vakantie! Tot de week daarna!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.