VEILIG

De maandag zat helemaal vol met intern overleg over alle projecten in mijn portefeuille. In het kader van de woningbouw begint het erop te lijken dat we de interesse in de kavels aan de Anemonenlaan gaan inventariseren. Dit doen we in een krant die wij regio breed gaan verspreiden over woningbouw in Rozenburg en waarom het leuk wonen is hier. Dinsdagochtend begon de dag al vroeg met overleg over de voorlichting van de gemeente. Niet alleen hebben we inmiddels een uitstekende afdeling communicatie ingericht, maar ook de website aangepast, we geven regelmatig een gemeentekrant uit en wij zijn bezig met een imago verbeteringsproces. Daarnaast wordt binnenkort de huisstijl aangepast in een frisse stijl die past bij de website en de gemeentekrant. Daarna begon de wekelijkse vergadering van B&W. Ook kwamen op deze dag de 3e klas leerlingen van het Penta om een dag een project te doen waarbij ’s avonds tijdens een echte jongerenraadsvergadering een project gekozen wordt om uitgevoerd te worden. Dit jaar werd er een feest gekozen in het kader van de herindeling. ’s Middags gaf ik de aftrap voor de verkeerleerkracht op basisschool de Phoenix aan het Bramenpad in het bijzijn van de leerlingen van de Rozenhorst. Die ochtend was de verkeersleerkracht op de Phoenix gestart en na de zomervakantie start de Rozenhorst met dit project. Niet alleen wordt er door de verkeersleerkracht extra aandacht gegeven aan het verkeersonderwijs, maar tevens wordt gedurende drie jaar de kennis van de leerkracht overgedragen aan leerkrachten van school en vrijwilligers die daarna het geven van verkeerslessen kunnen overnemen. Een om meerdere redenen uitstekend project, mede gefinancierd door de stadsregio Rotterdam!
Woensdag stonden er geen spannende afspraken op de agenda, maar werd er wel hard gewerkt aan de ontvangst van de Tweede Kamer op maandag 25 mei. Ook gedurende het weekend van Hemelvaart werd er nog heel wat werk verzet, vooral om het betoog voor te bereiden dat ik tijdens het bezoek moet uitspreken. Lees hoe dit ging in de volgende week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.