Werkbezoek 2e kamer aan Rozenburg.

Kamerleden komen eind mei naar Rozenburg voor werkbezoek en hoorzitting!

De commissie Binnenlandse Zaken van de Tweede Kamer heeft op 16 april jl. besloten om naar aanleiding van de voorgenomen herindeling van Rozenburg een werkbezoek te brengen aan het gebied.

Wim van Hulten en Paméla Blok waren aanwezig bij deze vergadering en hebben de discussie aangehoord. Zij zijn blij met de beslissing van de Tweede Kamerleden. Naar aanleiding van diverse brieven die de Kamerleden ontvingen zijn er vraagtekens gerezen over de bijzondere procedure en over het afwijken van de wet Arhi.

Het werkbezoek zal naar verwachting gecombineerd worden met een hoorzitting. Burgers en belangengroeperingen kunnen eind mei hun mening over de gang van zaken aan de Kamerleden duidelijk maken. Zodra er meer bekend is zullen wij dit publiceren.

Lees verder…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.