Tussenstand actie pont aan Connexxion.

Op maandag 6 april verzamelden de raadsleden van Gemeentebelangen Rozenburg in 4 uur tijd meer dan 1000 handtekeningen bij de pont op de veerstoep in Rozenburg. De reizigers krijgen al maanden ‘het heen en weer’

van de slecht functionerende veerdienst. De actie was vooraf aangekondigd en reizigers zetten spontaan hun krabbel. Een aantal vaste gebruikers van de pont had zelfs al een stapeltje steunbetuigingen ingezameld.

Aan de vertegenwoordiger van Connexxion Water is op 7 april een tussenstand van de actie overhandigd. Het eindresultaat wordt samen met alle klachten en suggesties aan de Provincie Zuid- Holland en aan Connexxion Water gepresenteerd.

Lees verder…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.