ROTTERDAMS BEZOEK

Op maandag 30 maart had ik een gesprek met de voorzitter van de stichting Beest en Boel. De stichting Beest en Boel is actief op de kinderboerderij en ondersteunt het werk van onze medewerkers op de kinderboerderij met fondsenwerving en vrijwilligers. De stichting heeft een grote gift van de Rabobank gekregen en gaat daarmee een fantastische “voetje van de vloer” op de kinderboerderij realiseren.
Ook sprak ik over ons beleid met betrekking tot onkruidbestrijding, we zijn aan het onderzoeken, wat wel kan en wat niet en hoe zich dit verhoudt tot het Rotterdamse beleid.
’s Avonds woonde ik de ledenvergadering van de Sportraad bij, hier gaven we een toelichting op de acties die wij willen gaan inzetten in verband met het Nationaal Actieplan voor Sport en Beweging.
De vergadering van de Sportraad valt middenin de periode waarin ik bezoeken afleg aan de verschillende sportverenigingen. Leuke bezoeken bij enthousiaste verenigingen, die een stukje inzicht geven in de praktische gang van zaken bij de verenigingen. Op woensdag bereidde ik het werkbezoek voor van wethouder Karakus van Rotterdam aan Rozenburg.
Het bezoek op donderdag bestond uit een deel vergadering en een deel rondleiding door Rozenburg. In het kader van de herindeling lieten wij hem onze zonovergoten woningbouwlocaties zien en spraken wij over de Rozenburgse plannen, mogelijkheden en onmogelijkheden. ’s Middags sloeg ik de (symbolische) eerste paal voor de Wilgentuinen. Bij een gastvrije Volkstuinvereniging werden wij ontvangen en na de officiële handeling, waar je als wethouder toch altijd weer in de laarsjes moet met witte jas en charmante helm, dronken wij gezellig een drankje op het terras en mocht ik voor de nieuwe wijk een extra gift voor een in te richten speellocatie ontvangen van de ontwikkelaar ABB.
Op vrijdag had ik nog een afspraak met een burger, waarna het weekend kon beginnen! Tot de volgende week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.