DE KOP IS ERAF!

Zo’n eerste week in het nieuwe jaar staat natuurlijk in het teken van goede wensen en nieuwjaarsrecepties. Bracht ik op zaterdag 3 januari al een bezoek aan de nieuwjaarsreceptie van de volkstuinvereniging, op maandagochtend werd gestart met een personeelsbijeenkomst om elkaar allemaal het beste te wensen. ’s Avonds deden we dat nog eens dunnetjes over op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente waar we een prachtig optreden van UDI kregen en carnavalsvereniging de Smooksnuivers hun jaarlijkse bijdrage leverden. Van UDI kreeg het college kaartjes voor het jubileumconcert. Iets om naar uit te kijken!
Dinsdag was weer de eerste collegevergadering van het jaar. ’s Middags waren er wat ambtelijke overleggen en keek ik bij de Rembrandtsingel naar de installatie van de verlichting bij de singel voor de ijsbaan, het was een ijskoude dag en er werd hard gewerkt om de verlichting aan te leggen. Het is fantastisch om te zien dat wij nu op natuurijs kunnen schaatsen. In het hele dorp tref je slootjes en singels aan waar geschaatst wordt!
Woensdag woonde ik de fractievergadering bij en de werkgroep van de raad over de herindeling. Hier werd de bewonersavond van 21 januari aanstaande voorbereid.
Donderdag was er een feestelijke bijeenkomst op de Landtong, waar het nieuwe fietspad werd geopend. Samen met wethouder Bolsius van Rotterdam en gedeputeerde Engelshoven onthulde ik een bord dat alle projecten van de Landtong weergeeft. Vervolgens maakten de heren een kort fietstochtje over de Landtong op bijzondere fietsen. Voor mij gold dat het wat onhandig fietst in een rokje! Het was een zeer winterse en nevelige dag op de Landtong. In deze aparte sfeer nuttigden wij tot slot een winterse lunch. Daarna besprak ik op het gemeentehuis een aantal mogelijkheden voor een imagoverbeteringproces, waar de raad ook al een poosje geleden om gevraagd heeft, we gaan nu meer ideeën ontwikkelen.
Op vrijdag sprak ik in Den Haag op het provinciehuis met gedeputeerde Van Dijk over de problematiek met betrekking tot de pont en het idee voor een derde pont. Er zijn nog wat onbeantwoorde vragen, maar het was een positief gesprek, wordt vervolgd! De week sloot ik af met de afscheidsreceptie van wethouder Van Prooijen van Hellevoetsluis. Met een passend cadeau kon ik hem hartelijk bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren.
Zaterdagavond begaf ik mij nog even op het gladde ijs van de Rembrandtsingel waar ik de Brandweer van harte kon bedanken voor het verhogen van de sfeer met muziek en warme soep. Wat een leuke sfeer, nu maar hopen dat het nog even blijft vriezen! Tot de volgende week! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.