DE ZEEHOND

Ondanks dat het maandag tweede pinksterdag was kwam SBS6 opnames maken over het handhavingsbeleid.
Dinsdag natuurlijk de wekelijkse vergadering van het college. Het was een korte bijeenkomst, na de pinksterdagen waren er weinig stukken om over te beslissen. Helaas gaan afspraken ook wel eens niet door. Zo zou ik dinsdagmiddag met Rijkswaterstaat overleggen over het onderhoud van de waterkanten bij de Waterweg. De afspraak is niet voor het eerst verzet en het duurt iedere keer enorm lang voordat er weer een afspraak staat. Jammer, want we willen graag snelle actie om te zorgen dat gedurende de zomer de waterkanten er netjes uit blijven zien. ’s Avonds had ik in Midscheeps een bijeenkomst van ressort wonen. Het was een bijeenkomst van belanghebbenden, ook wel stakeholders bijeenkomst genoemd. De avond begon met een interactieve presentatie een zo genaamde jukebox die de culturele ontwikkeling van Nederland liet zien. Er zat ook een vleugje Rozenburg door en dat maakte het heel herkenbaar. Na deze intro gingen we in groepen aan de slag met diverse thema’s. Voor ons was dit Rozenburg en leefbaarheid. Het was een leuke avond en ik ben benieuwd wat Ressort met de uitkomsten gaat doen!  
Woensdagavond was ik aanwezig bij de werkgroepvergadering van GBR. Een leuke en gezellige bijeenkomst. Op donderdag sprak ik met de eigenaar van de koepel, firma van der Vorm. De eerste fase van het opknappen van het raadhuisplein, de aanpak van de koepel, lijkt nu vorm te krijgen. Het ontwerp ziet er prima uit! Verder beoordeelde ik de eerste teksten van de gemeentekrant special over woningbouw. Een krant die ook op Voorne Putten en in Maassluis verspreid wordt. ’s Avonds bezocht ik onze zwemvereniging in volle actie in het zwembad. Een gesprek met het bestuur en een kijkje in de machinekamer met een uitleg van het systeem was weer zo leuk om mee te maken. Het is maar weer eens te meer bewezen; Rozenburg bloeit! Vrijdag was echt zo’n laatste dag van de week. Nog wat mail en losse eindjes wegwerken op weg naar het weekend! Tot de volgende week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.