Tekst zienswijze GBR.

Geacht college,

Ondergetekenden, Paméla Blok, Johan de Goot, Marjon McElligott, Wim van Hulten en Hans de Groot, dienen hierbij een zienswijze in op het ontwerpbesluit hogere grenswaarde railverkeerslawaai in de zone van de Havenspoorlijn te Rozenburg. U wilt op aanvraag van ProRail voor 565 woningen in Rozenburg een hogere grenswaarde toekennen. Daar maken wij bezwaar tegen. Op dit moment wordt in delen van Rozenburg ’s nachts en overdag een onaanvaardbare geluidshinder van het railverkeer op de Calandbrug ondervonden, zowel binnen als buiten de woning. Een verhoging van de grenswaarde geeft ruimte voor een nog grotere geluidsbelasting.
Niet alleen de bewoners van de 565 woningen waarvoor een hogere grenswaarde is aangevraagd maar ook de Rozenburgers buiten de zone ondervinden overlast van het geluid van de treinen op de Calandbrug.

Lees verder…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.