Infobulletin geluid Calandbrug.

U hebt als inwoner van Rozenburg geluidsoverlast van de treinen die over de Calandbrug rijden. In de toekomst wordt die overlast groter door de komst van de 2e Maasvlakte. De Provincie Zuid-Holland beslist over de overlast die u maximaal mag ondervinden. U bent aangemerkt als direct betrokkene en belanghebbende in de zone van de Havenspoorlijn waarvoor hogere grenswaarden zijn aangevraagd. U hebt samen met de bewoners van nog eens 565 adressen in Rozenburg, twee brieven ontvangen:

• van Prorail, de veroorzaker van de overlast en de aanvrager van de ‘hogere waarde’
• van de Provincie Zuid-Holland ( uitleg over de procedure)

Lees verder…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.