Kraam GBR over toekomst Rozenburg druk bezocht.

Ondanks de stortbuien aan het begin van de ochtend heeft Gemeentebelangen Rozenburg zaterdag 5 april de gele kraam opgesteld op het Raadhuisplein. Er werd informatie gegeven over de vier bestuursvormen die onderzocht worden voor Rozenburg. GBR sluit hiermee aan bij het debat met de bevolking in de Rozet van 2 april. Bezoekers konden hun stem uitbrengen of een cijfer van 1 t/m 4 geven aan de variant van hun keuze. De vier mogelijkheden : zelfstandig Rozenburg, samenwerking met Voorne-Putten, deelgemeente van Rotterdam of fusie met Maassluis.

De informatie over de diverse bestuursvormen was op een overzichtelijk formulier aangegeven. Nog niet alle informatie over de bestuursvormen is bekend, veel moet nog worden onderzocht. Er ontstonden geanimeerde discussies tussen de GBR-vertegenwoordigers en de bezoekers.

Lees verder…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.