MUZIEKTHEATER DE ONTMOETING VAN START

De week staat vooral in het teken van de commissievergaderingen en overleg met Ressort wonen. Op dinsdag en donderdag mag ik in de commissies diverse onderwerpen behandelen. Dinsdag is een korte vergadering, maar donderdag praten we tot een half uur voor middernacht over het handboek bestemmingsplannen, de horecavisie en het openbaar vervoer in Rozenburg. Verder deze week veel overleg met Ressort. Het zorgcentrum, de Dalen en een woningmarktonderzoek zijn zoal de gespreksonderwerpen. De overeenkomst met betrekking tot het zorgcentrum willen we rond de maand mei of juni ondertekenen. Op donderdag begin ik de dag voor dag en dauw met onze medewerkers groen. Veel onderwerpen passeren dan de revue én, er wordt gelukkig ook altijd veel gelachen!
Deze week wordt er ook met de medewerkers van de gemeente gesproken over de visie en het onderzoek naar de bestuursvormen. Bijzonder belangrijk natuurlijk voor het personeel.
Op vrijdag valt mij de eer te beurt om “Muziekcentrum de Ontmoeting” te openen. Met het neerlaten van een vlag en het houden van een speech gaat er een nieuwe periode van start voor dit gebouw. Het is een feestelijke en gezellige bijeenkomst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.