EEN EXOTISCH FEEST!

Twee korte weken achter elkaar. Deze week wordt het gemeentehuis weer gedurende een gehele dag “ingenomen” door derde klas scholieren van het Penta college. Ze bereiden zich de hele dag voor op de vergadering van ’s avonds waarin ze beslissen hoe ze jongeren kunnen betrekken bij het jeugd en jongerenwerk van de gemeente. Uiteindelijk wordt er gekozen voor een feest, een tropisch feest, waar de raadsleden zorgen voor de bediening!
Er zijn een aantal gesprekken over de visievorming en het onderzoek naar de bestuursvorming. 2 April is er weer een debat met de burgers. Ik kijk daar naar uit, want ik ben benieuwd hoe de reacties zijn.
Op donderdag genieten we met alle medewerkers van een uitstekende paaslunch. Een goed begin van een lang weekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.