400 BOMEN ERBIJ!

Deze week mag ik als loco-burgemeester een 90-jarige inwoner van Rozenburg in de bloemetjes zetten. Veel tijd wordt er verder besteed aan het inwerken in de nieuwe onderdelen in mijn portefeuille, onderwijs, sport en kinderopvang. Ook komen er gesprekken op gang met de andere partijen over een eventuele nieuwe coalitie. Met het Havenbedrijf heb ik een gesprek over de Calandbrug en het bezwaar dat we hebben ingediend tegen de aanleg van Maasvlakte II. In het gesprek blijkt het Havenbedrijf een onderzoek te willen doen naar alternatieven voor de brug. Een goed bericht, dat wel, maar biedt geen directe oplossingen voor de geluidsoverlast, kortom, wordt vervolgd!!
Ruim 400 bomen worden aan de Droespolderweg gepland door schoolkinderen van alle Rozenburgse basisscholen. Dit project van het Havenbedrijf is een prima aanvulling op ons groenbeleid! Op de kinderboerderij is een “Nederland Schoon” actie. Met kinderen uit de brugklassen van het Penta college wordt zwerfvuil ingezameld. De vinder van het origineelste stukje zwerfvuil wint een leuke prijs. Het blijkt een skischoen te zijn. Wie verliest dat nou in het Rozenburgse park?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.