VERBREDEN MAAR, DIE A15!

Deze week mocht ik namens de gemeente de overeenkomst tekenen over de verbreding van de A15. Samen met alle collega wethouders van de gemeenten die langs de A15 liggen hebben we maanden gesproken over de overeenkomst. De verbreding van de weg gaat natuurlijk veel overlast geven en de overeenkomst biedt bijvoorbeeld afspraken over de compensatie (zo krijgt Rozenburg 350).
Ook werd deze week de aanleg van het fietspad aan de Laan van nieuw Blankenburg gegund aan een aannemer, in het voorjaar wordt er gestart met de aanleg.
In een gesprek met Prorail, de DCMR en de werkgroep Decibel werd afgesproken dat we aanvullende metingen krijgen voor de Calandbrug. De gemeente en Decibel wilden geen genoegen nemen met de metingen die tot nu toe gedaan zijn. De aanvullende metingen vinden in april plaats.
Op woensdag diende collega Schutte zijn ontslagbrief in bij de burgemeester. Hierover is nogal wat gepubliceerd in diverse media. De portefeuille van Siemen wordt (tot er een eventuele opvolger bekend is) waargenomen door de burgemeester, Kees Suijker en mijzelf, een behoorlijke verzwaring van de werkzaamheden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.