BEGRAAFPLAATS

Deze week nam ik op maandag de stand van zaken op de begraafplaats door. Het was prachtig weer en dan komt de schoonheid van onze begraafplaats goed tot zijn recht. Hoe kunnen we dit verbeteren en behouden, wat is de stand van zaken van het groen, van de aula, hoeveel ruimte is er nog? Allemaal zaken die de revue passeren op zo’n “werkbezoek”. Op dinsdag had ik een stuurgroep vergadering over de ontwikkeling van de woningbouw op de Wilgentuinen. In het najaar moet de eerste paal erin en nu wordt het voormalig onderkomen van de volkstuinen gesloopt. Er bleek verwarring te zijn over de aanrij route. Gelukkig waren een aantal omwonenden zo alert om ons te informeren en uiteindelijk is het weer goed gekomen. Het bureau Grontmij. Moet ter plaatse toezicht houden.
Verder hebben we deze week gesproken over de communicatie over een aantal lopende projecten. Wij willen de burgers goed informeren. Hoe bereik je de burgers en wat communiceer je was de kernvraag van deze bijeenkomst. Dit verwerken we natuurlijk uiteindelijk weer in onze gemeentekrant en de persberichten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.