HOEZO TUM?

Met nog een beetje bibberige benen weer aan het werk. Niet veel afspraken in de agenda als gevolg van het toch nog snelle herstel. Op dinsdagavond een goede bijeenkomst met de verenigingen die wellicht in de toekomst gebruik willen gaan maken van het multi functioneel centrum aan de Rivierenlaan. Niet alleen de presentatie van de projectleider, maar ook de vragen van de verenigingen waren interessant. Wij willen gezamenlijk met de verenigingen op weg gaan naar een nieuwe faciliteit, zodat het verenigingsleven in Rozenburg een goede en zekere toekomst tegemoet kan zien. Op dit moment worden er diverse onderzoeken gepleegd om te kijken of er op deze locatie voldoende mogelijkheden zijn en de wensen van de verenigingen worden geïnventariseerd.
Deze week werd er in de stuurgroep zorgcentrum wel gesproken over de laatste ontwikkelingen en de aankomende informatieavond van 18 februari. Verder woonde ik een vergadering bij van alle portefeuillehouders volkshuisvesting en ruimtelijke ordening van de stadsregio. Het ging over Tum, wat bleek te staan voor toekomstige uitvoering milieutaken. Voorlopig zijn wij van mening dat Rozenburg met de DCMR als partner in de uitvoering van milieutaken haar milieutaken prima uitvoert.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.