HANDHAVEN MAAR!

Op maandag had ik overleg over de Landtong. Zoals het zich nu laat aanzien komen in het najaar Konikspaarden op de Landtong. Een zeer goede ontwikkeling en een extra trekker voor bezoekers op de landtong, ook het fietspad door het natuurgebied is in aanleg. Deze week was ook overleg met de verkeersbrigadiers over de aanleg van het nieuwe fietspad langs de Laan van Nieuw Blankenburg. Samen met de politie hebben we gekeken of de situatie overzichtelijk en veilig blijft voor brigadiers en overstekende kinderen. Ook hebben we afspraken gemaakt voor de periode tijdens de aanleg van het fietspad. Ook deze week de onderwerpen voor de gemeentekrant doorgenomen. Begin maart verschijnt de eerste uitgave van dit jaar.
Op donderdag was er overleg met Ressort wonen over alle projecten die beide partijen aangaan. Zo laten we momenteel een gezamenlijk woningmarkt onderzoek uitvoeren. ‘s Middags had ik stuurgroep Dalen waar we de voortgang van dit project in de gaten houden. ’s Avonds hadden we een raadsvergadering waar de visie op de handhaving van bouw en woningtoezicht vastgesteld werd. Voor de zomer willen we met voorstellen komen om deze visie ook daadwerkelijk in te voeren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.