DE LAATSTE WEKEN VAN 2007

De laatste weken van 2007 verliepen door familie omstandigheden helaas wat rommelig. Maar dat nam niet weg dat er op 13 december nog een raadsvergadering was die 17 december afgerond werd.
In deze vergadering stelde de raad een beeldkwaliteit voor de buitenruimte vast. Dat betekent dat we nu precies weten welke kwaliteit het onderhoud van het groen moet hebben. Het handige hiervan is dat aan iedere kwaliteit een prijskaartje hangt dat nu duidelijk is en verwerkt kan worden in de meerjarenbegroting.
Ook was er december nog veel aandacht voor de geluidsoverlast van de Calandbrug. De geluidsmetingen voldoen niet aan de gestelde eisen. Na overleg met de werkgroep Decibel die al sinds jaar en dag actief is om de overlast van het geluid tegen te gaan, hebben we een brief naar
Pro-rail gestuurd om alvast kenbaar te maken dat wij het niet eens zijn met de gang van zaken.
Eindelijk werd de overeenkomst met VCO de Kring (PC school De Rank) getekend. Hierin hebben we vastgelegd dat er semi-permanente bouw in de Jan van Goyenstraat komt en dat de locatie aan de Maasstraat voorlopig naar de Elzenlaan gaat, totdat de bouw voltooid is. Op die manier kan aan de Maasstraat gestart worden met de bouw van het appartementen complex.
Dit waren de laatste activiteiten voordat de kerstvakantie van start ging. Tijd om even bij te komen, uit te rusten en tijd voor het gezin te hebben.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.