Zorgcentrum

Deze week werd er vooral heel veel intern vergaderd. Nu de begroting 2008 is vastgesteld kunnen we de plannen voor 2008 concreet uitwerken. Naast het feit dat ik normaal mijn portefeuille bekijk vanuit “de doelen” (wat wil ik bereiken) kijk ik in deze periode vooral naar “wat kost het”  en kijk ik naar de beschikbaar gestelde financiën, om te zien hoe de doelen daar dan weer inpassen.
Doordat collega Schutte door ziekte geveld is heb ik deze twee weken ook de eer om onderwijs en sport voor mijn rekening te nemen. In het kader van onderwijs was er een bijeenkomst van de raad van toezicht van Primo, de stichting die het openbaar onderwijs van de gemeente Rozenburg voor zijn rekening neemt. In december moet de akte van overdracht met betrekking tot alle scholen in Rozenburg én op Voorne Putten ondertekend worden. We zijn bezig met de laatste puntjes op de “i”. We hopen dat het allemaal gaat lukken, want de tijd dringt!
In het kader van de ontwikkeling van het zorgcentrum hebben we twee weken geleden gesproken met een drietal architecten. Deze week hebben we gekeken naar de resultaten hiervan en de keuze op één architect laten vallen. Kortom, weer een stapje dichterbij!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.