De Dalen fase I

Ook deze week weer portefeuillehouders overleg op maandag, maar ook sprak ik met de projectontwikkelaar van de hoek Meeuwensingel/Grote Stern. Het lijkt te gaan lukken om dit jaar een overeenkomst te sluiten over de ontwikkeling van dit gebied. Zoals het er nu naar uitziet komen er twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen.
Op dinsdag hadden wij na de college vergadering een perslunch in het teken van de begroting. Was de dag daarvoor bij de meeste Rozenburgers de begrotingskrant in de bus gevallen, tijdens de lunch kreeg de pers een nadere toelichting. Op woensdag had ik een aantal interne afspraken, zoals over de ondergrondse afvalinzameling en aan het eind van de dag ging ik richting de Dalen om daar met de bewonerscommissie en de voorzitter van het bestuur van Ressort wonen de officiële opening te verrichten van plan de Dalen fase I. Op donderdag sprak ik met mijn collega wethouder van Bernisse over woningbouw. Hoewel wij regelmatig contacten hebben met collega’s, ook in de stadsregio, is het goed om eens bij “de buren” te kijken hoe het daar allemaal gaat. Erg leerzaam!
Ook tekende ik mee met een af te sluiten milieu convenant van de regio.
Op vrijdag had ik een overleg met de politie over verkeerszaken waarna het weekend alweer aanbrak!
Tot de volgende week.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.