Veel bouwen en vragen

Eigenlijk stond deze week in het teken van twee onderwerpen. De bouwactiviteiten die ontwikkeld worden, werden weer met verschillende mensen besproken. Ik sprak met ABB die op het oude volkstuinencomplex gaat bouwen en met de Grontmij die dit technisch ondersteunt. Ook had ik een overleg met Ressort Wonen over de beoogde ontwikkeling van het zorgcentrum. Verder werd er gewerkt aan de voorbereiding van de presentatie van 21 november, wanneer we de stedenbouwkundige onderzoeken over het bouwen aan de boulevard, de hoek Grote Stern/Koninginnelaan en vrije kavels aan de Anemonenlaan presenteren. Ook sprak ik het voorlichtingsprogramma van 2008 door. Gemeentekrant, persberichten, begrotingskrant, burgerjaarverslag enz. Allemaal prima communicatiemiddelen die we in 2008 ook weer willen maken. Een deel van de week stond in het teken van de beantwoording van de schriftelijke vragen van de raad over de begroting 2008, veel vragen werden gesteld en soms moet er even gepuzzeld worden op de antwoorden, maar uiteindelijk hadden we de beantwoording keurig op tijd bij de raad. Op donderdag hadden we een raadsvergadering waar de bouw van semi permanente schoollokalen in Rozenburg op de agenda stond. Het voorstel werd unaniem door de raad aangenomen.
Op vrijdag 2 november ging ik koffie schenken in het Anker in het kader van  “make a difference day” (MADD) waarbij er aandacht gevraagd wordt voor het vele goede werk dat vrijwilligers in de maatschappij doen. Ik sprak daar met gebruikers van het Anker en de medewerkster van Careyn die daar actief is, Dorien Heyboer. Het was een leerzame en een gezellige ochtend.
Ook deze week had zo zijn tegenstellingen. Op zaterdag woonde ik de uitvaart bij van oud collega-raadslid Bert Groenewegen. Namens het gemeentebestuur hield nestor van de raad Joop van Leeuwen een toespraak. Wij missen hem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.