VRIJWILLIGERSDAG 2007

Mooi weer en gezelligheid, wat wenst een mens nog meer?
Méér wensen voor Rozenburg kon men bij de kraam van GBR. Totaal zijn 140 wensen in de mini wensput gegooid. Behoud van de peuterspeelzaal voor Rozenburg stond op nummer één en een verbeterde Rank als goede tweede. Een greep uit de andere wensen die scoorden, waren verkeersmaatregelen, openbaar groen, speeltuinen, kinderboerderij, zwembad, het dorpse karakter en zelfstandig blijven, het MFC.

De fractie van GBR gaat aan de slag met de reële wensen. De indieners krijgen een uitgewerkt overzicht van de wensen thuisgestuurd, voorzien van de daarbij te nemen actie. We kunnen niet garanderen, dat alle wensen uit zullen komen maar we doen ons best alle wensen te verwezenlijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.