BIJNA VAKANTIE…

Veel interne vergaderingen deze week om voor de vakantie aanbreekt alle onderwerpen nog eens door te nemen. We zijn bezig met de voorbereiding van de uitvoering van de laatste groenstructuur projecten van dit jaar. De Meeuwensingel en de Zuidhoek. De Meeuwensingel willen wij met nieuw groen inrichten voor de officiële opening van het nieuwe fietspad in september. Samen met de bewoners hebben we deze plannen bedacht. Ook hebben we toen besloten zo snel mogelijk de onderbeplanting weg te halen. Dat is deze week gebeurd. De groenstrook langs het bergbezinkbassin geeft nog steeds problemen. Zelfs het aanbrengen van een drainage lijkt geen oplossing te bieden, maar er wordt nog steeds aan gewerkt.
Dinsdag was er naast de gebruikelijke collegevergadering ook een gezellige zomerborrel met alle medewerkers van de gemeente. Gelukkig werd het ook echt zomer, want de zon brak door en we konden heerlijk buiten van een drankje genieten.
´s Avonds was er de vrijwilligersavond van Jeugdland. Zij krijgen dan te horen wat er van ze wordt verwacht in de Jeugdland week. De avond werd goed bezocht door zo´n 120 vrijwilligers.
Woensdagavond was er een raadsvergadering over `de Ontmoeting`. Een groot aantal Rozenburgse muziek-
verenigingen hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk de Ontmoetingskerk te kopen en daar hun activiteiten in plaats te laten vinden. Het idee is uitgewerkt en afgelopen woensdag stemde de raad in met het voorstel om een gemeentegarantie te verstrekken, een éénmalige subsidie en een structurele subsidie. Een uitstekend initiatief van de verenigingen!
Vrijdag gaf ik een interview aan Radio Rijnmond over het fietsrondje op de Landtong. Het Havenbedrijf heeft er een prachtig boekje over uitgegeven met alle bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van de Landtong. Een aanrader!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.