rekrijden

GBR-ACTIE TEGEN PROEF REKENINGRIJDEN VERLENGD

Op zaterdag 30 juni jl. was het druk bij de kraam van GBR. Zo’n 250 (!) Rozenburgers lieten weten tegen een proef met rekeningrijden op de A-15 te zijn. Het werd ons duidelijk dat we niet in één zaterdag alle reacties konden inzamelen. Diverse winkeliers lieten ons weten ook tegen zo’n proef te zijn. Gemeentebelangen Rozenburg heeft daarom besloten de actie met een week te verlengen. De feiten in het kort:

Geef uw mening via het protestformulier (download dit formulier) en vergeet niet uw handtekening te zetten.
Inleveren kan tot maandag 9 juli a.s. op onderstaande adressen:

Alkenburg 11, De Noordbank 3, Meeuwensingel 43, Van Ostadelaan 6, Bieslook 21, Palet 19.

 ZEG OOK “NEE” TEGEN PROEF HET REKENINGRIJDEN OP DE RING VAN ROTTERDAM

Het kabinet heeft het plan om in de komende jaren rekeningrijden in te voeren. Het invoeren van rekeningrijden kost veel tijd. Een aantal zaken moet uitgeprobeerd worden om te bezien of het systeem goed werkt. Hiervoor moet een proef gehouden worden. De stadsregio Rotterdam heeft in haar beleidsplan aangegeven de proef wel uit te willen voeren op de ruit van Rotterdam, Gemeentebelangen vindt de rondweg van Rotterdam, waar de A-15 een belangrijk onderdeel van is, geen geschikte locatie voor een proef met rekeningrijden.
Bent u ook tegen deze proef? Kom dan naar de kraam van Gemeentebelangen op zaterdag 30 juni van 10.00 – 15.00 uur bij Albert Heijn en steun ons protest!!
Rozenburg is een van de gemeenten van de Stadsregio en GBR zal via onze vertegenwoordigers uw protest overbrengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.