GROENSTRUCTUUR- en VETERANENDAG

De week begon met een flinke ochtend overleg over alle lopende projecten. Van fietspad tot bouwplan, alle activiteiten worden doorgesproken met betrekking tot de stand van zaken.
We overleggen dan over onverwachte situaties (ook wel problemen genoemd, maar dat klinkt zo negatief) en we zetten de puntjes op de i.
Deze week was er ook weer een bewonersavond met betrekking tot het groenstructuurplan. Dit keer ontvingen we de bewoners van de Waalstraat. Het is altijd weer leuk om te kijken hoe bewoners reageren op de plannen, na een presentatie kunnen ze zelf aan de slag om op tekeningen aan te geven wat zij willen. Nadat wij de ideeën van de bewoners verwerkt hebben op de tekeningen komen de plannen in de hal van het gemeentehuis te hangen. Kortom, de groenplannen worden voor en door de bewoners zelf gemaakt! Deze week werd ook de eerste gemeentekrant verspreid. Ik ben benieuwd naar de reacties. Met de gemeentekrant willen we de communicatie met de bewoners verbeteren.
Op vrijdag vierden wij veteranendag. In het gemeentehuis ontvingen wij een aantal in Rozenburg woonachtige veteranen. Ook waren er een aantal kinderen die de veteranen vragen stelden. Vragen als “was u wel eens bang” en “miste u uw vader en uw moeder” maakten spannende en mooie verhalen los. Het mooiste antwoord werd gegeven op de vraag “hoe wordt je veteraan?” Het antwoord luidde: “als je veel geluk hebt, want dan heb je het overleefd”. En daar werd iedereen even stil van.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.