INFORMATIE OVER ALLE BOUWPLANNEN IN ROZENBURG OP 13 JUNI A.S.

Bent u benieuwd naar de woningbouwplannen in Rozenburg? Dan hebt u nu de gelegenheid om kennis te nemen van de plannen en de huidige stand van zaken. Op 13 juni 2007 zal om 20.00 uur in het gemeentehuis van Rozenburg een presentatie verzorgd worden over de bouwplannen in Rozenburg. Het gaat om de volgende locaties:

– de Boulevard tegenover het Baken
– de hoek Grote Stern/ Koninginnelaan
– locatie “de Beertjes” achter de Anemonelaan
– de hoek Nachtegaallaan/Meeuwensingel (oude MAVO)
– hoek Laan van Nieuw Blankenburg/Eikenlaan(wensoptie)
– locatie “De Nieuwe Schans”
– Wilgentuinen
– “Zwembad”- locatie
– “Sporthal”-locatie
– Maasstraat
– Zuidzijde
– Zorgcentrum (locatie Blankenburg)
– Locatie “Centrum”(Raadhuisplein)
– De Dalen

Bouwen is noodzakelijk voor een gevarieerde aanvulling van de woningvoorraad in Rozenburg; het bevordert de doorstroming en ondersteunt het behoud van het groen en de voorzieningen in Rozenburg. De fractie van Gemeentebelangen is blij met de intensieve aanpak van de ontwikkeling van de woningbouwlocaties in Rozenburg. Bent u ook nieuwsgierig naar de plannen en de huidige stand van zaken? Het gemeentehuis staat voor u open op 13 juni vanaf 19.30 uur en de koffie staat klaar. Voor aanvullende informatie zijn wij zijn te bereiken via [email protected] of op tel.nr. 01810-213055/06-53713360

De raadsleden en duo-raadsleden van Gemeentebelangen Rozenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.