WONINGBOUWPLANNEN

Deze week stond in het teken van de presentatie van de woningbouwplannen in de commissie verkeer en vervoer. In januari is de projectgroep woningbouw aan de slag gaan. Nu presenteren we de eerste resultaten. Woningbouw is heel belangrijk voor Rozenburg, niet alleen om inwoners in onze mooie groene gemeente te behouden, maar ook om ze de gelegenheid te geven om een goede wooncarrière te doorlopen. Van starter tot senior. In een bomvolle hal van het gemeentehuis kon iedereen kennis nemen van de plannen. Later op de avond kwam een locatie aan de orde om sociale woningbouw te plegen. Volgens de afspraak met de stadsregio moeten we 40 sociale woningen voor 2010 bouwen. De commissie vond het in eerste instantie niet zo’n goed idee om dit op de hoek Ruysdaelstraat/Rivierenlaan te doen. We moeten nu dus een oplossing vinden om dit te realiseren!
Ook op donderdag mocht ik in de commissie aantreden voor de behandeling van de voorjaarsnota 2007 en de jaarrekening 2006. Weet u trouwens dat u de vergaderingen van de commissies en de raad kunt afluisteren via de website www.rozenburg.nl van de gemeente?
Mijn week sloot ik op vrijdag af met de verdediging van mijn afstudeerscriptie. Het onderwerp van de scriptie was een onderzoek naar vier externe partijen waar de gemeente Rozenburg een samenwerkingsverband mee heeft, zoals de brandweer. Zowel voor de scriptie als voor de verdediging scoorde ik een ruime voldoende, dus,….geslaagd voor mijn bachelor bestuurskunde en overheidsmanagement. Dat is zeker aanleiding voor een feestelijk weekend!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.