GEMEENTEKRANT

De eerste digitale proef voor de gemeentekrant lag begin van de week in mijn mailbox. Ik ben er erg enthousiast over. Ik weet zeker dat het een bijdrage levert aan een betere communicatie met de inwoners. Het is de bedoeling dat de krant voor de zomer verschijnt. Na de zomer komen er nog drie, waarvan er één het thema begroting heeft. Dinsdag bezocht ik met het college het jaarlijks terugkerende congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), het thema was dit jaar “bestuurskracht”. Voor ons een actueel thema! Behalve het volgen van een workshop en een werkbezoek aan de botanische tuin van de Universiteit van Utrecht, waren er natuurlijk veel ontmoetingen met collega’s om ervaringen uit te wisselen of gewoon even bij te praten.
Ook mocht ik deze week certificaten uitdelen aan een aantal nieuwe verkeersbrigadiers. Zij hebben met goed gevolg een opleiding voor brigadier afgesloten. Deze brigadiers bemensen de voetgangers oversteekplaats op de Laan van Nieuw Blankenburg. Heel belangrijk voor de veiligheid van de overstekende basisschoolleerlingen van de Rank en de Rozenhorst!
Verder heb ik een aantal plannen besproken voor de inrichting van een aantal nieuwe plantsoenen, zoals het groen langs het nieuwe fietspad aan de Meeuwensingel. Het fietspad ligt er nu, maar het groen moet ook nog aangepast worden. Natuurlijk gaan we over deze plannen ook nog praten met de direct omwonenden. Tot de volgende week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.