KRAAM VAN GBR STAAT IN HET TEKEN VAN DE POLITIE

Op zaterdag 10 februari 2006 staat de kraam van Gemeentebelangen Rozenburg (GBR) weer van 10.00 tot 15.00 uur bij Albert Heijn aan de Molenweg. Het thema van de kraam staat in het teken van het werk van de politie “op“ Rozenburg. Het gevoel van onveiligheid speelt nog steeds een belangrijke rol in het leven van de Rozenburger en de rol van de politie daarbij is erg belangrijk. Gemeentebelangen Rozenburg vindt het belangrijk om uw mening daarover te horen. Wij zullen de uitkomsten met de verantwoordelijken binnen het politiedistrict waartoe Rozenburg behoort, bespreken. U wordt daarom bij onze kraam uitgenodigd om uw ervaringen met de Rozenburgse politie te melden. Onderstaand vragenformulier kan u daarbij behulpzaam zijn, u kunt het bij onze kraam inleveren of afgeven bij onze raadsleden. Op zaterdag 10 februari a.s, kunt u hetzelfde formulier natuurlijk ook op de kraam komen invullen.

Tot ziens bij de gele kraam van Gemeentebelangen Rozenburg.

DOWNLOAD DE PDF

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.