KERSTSFEER

De week voor het kerstreces worden de laatste puntjes op de ‘i’ van 2006 gezet. Voor het eerst overleg ik de laatste weken regelmatig met de politie over de oudejaarsnacht. Een geheel nieuwe ervaring voor mij. In overleg met Jaap Wolf wordt een draaiboek gemaakt en een inschatting van de risico’s.
Ook overleg ik nog met Ressort wonen over de wensenoptie en met een projectontwikkelaar over de bouw aan de Maasstraat. Met collega Kees Suijker woon ik nog een symbolische handeling bij de AVR bij, voor de bouw van een nieuwe fabriek.
Op vrijdagavond woont het voltallige college met partners het jaarlijkse kerstconcert van het Rozenburgse Mannenkoor in Maassluis bij. Een fantastisch concert dat ons in een echte kerstsfeer brengt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.