DIVERSEN

Deze week is er speciale aandacht voor de woningbouwprojecten. Niet alleen is er overleg over deze projecten in projectgroepverband, waar de raad een krediet voor beschikbaar heeft gesteld, ook is op maandagavond een info avond voor omwonenden over de ontwikkeling van het zorgcentrum. Een presentatie, maquettes en vragen en adviezen van de omwonenden zijn van harte welkom. De initiatiefgroep kan weer verder met het uitwerken van de plannen.
Ook is er deze week een vergadering van het algemeen bestuur van de DCMR (Milieudienst Rijnmond). Als participant hebben wij zitting in dit bestuur. De DCMR is volop in beweging. De organisatie wordt aangepast en er staat een verhuizing op stapel!
Ik overleg met mijn collega wethouders verkeer en vervoer van Voorne Putten over de onderwerpen die in onze regio op dit gebied aan de orde zijn. De nieuwe noord-zuid verbinding, het openbaar vervoer en de N57 zijn terugkerende onderwerpen op deze agenda.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.